AJANKOHTAISTA

Klikkaamalla otsikkoa pääset lukemaan koko jutun.

Neljäs aloitteleville aikuispelaajille suunnattu alkeiskurssi pidetään Luuniemen tenniskeskuksella, ja ensimmäinen kokoontumiskerta on ma 19.7. klo 18-20, ja seuraavat kaksi kertaa sovitaan kurssilaisten kesken ensimmäisellä kerralla.

ITS:n edustusjoukkue kävi eilen keskiviikkona vieraspelireissulla Oulussa, jossa vastaan asettui nyt hieman tutumpia kasvoja sieltä vuosikymmenten takaa.

Kokkolan joukkue matkasi vieraspeliinsä Iisalmeen, ja pelien oli määrä käynnistyä Luuniemessä klo 18. Onneksi ei kuitenkaan pallopurkkeja ehditty kentillä avaamaan, kun ennennäkemätön ukkoskuuro rysähti niemen päälle ja pakotti pelaajat ja katsojat ja Miminkin sisätiloihin suojaan vaakasuoralta vesisateelta. Alle kymmenessä minuutissa kentät olivat...

Kurssi kestää 3x2 h, ja osallistumismaksu on 80 €/pelaaja (sisältää valmennuksen, kenttämaksun, pallot ja tarvittaessa lainamailan vuokran).

Luuniemen tenniskeskus avaa ovensa tänä vuonna jo toukokuussa! Maanantaista 17.5. lähtien kentät ovat avoinna arkisin klo 16–20 tuttuun tapaan säävarauksella. Käytössä on toistaiseksi vain kaksi kenttää, joten varaathan pelivuorosi etukäteen kioskilta.
Kenttien huollon ollessa edelleen käynnissä kausikorttilaisten kenttäavain ei ole vielä käytössä,...

Kurssi kestää 3x2 h, ja osallistumismaksu on 80 €/pelaaja (sisältää valmennuksen, kenttämaksun, pallot ja tarvittaessa lainamailan vuokran).