AJANKOHTAISTA

Klikkaamalla otsikkoa pääset lukemaan koko jutun.

Loistava tunnelma, huippusää, taitavat pelaajat, tasokkaat pelit, Pirkon paistamat sokerimunkit ja heinäkuun viimeistä edellinen viikonloppu - niistä on Iisalmen kansalliset tehty.

ALKEISKURSSI

14.07.2019

Suuren kysynnän vuoksi järjestetään vielä heinäkuussa alkeiskurssi, jonka ensimmäinen kokoontumiskerta on maanantaina 22.7. klo 17 Luuniemellä. Kurssin kesto on 3x2h, ja ajankohdista sovitaan yhdessä osallistujien kanssa ensimmäisellä kerralla. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen golfsuide@gmail.com. Kurssin hinta on 80...

Perjantaina 5.7. klo 14 alkaen pidetään ykköskentän kunnostustalkoot, eli haravoidaan ja levitetään loputkin nurmella odottavasta massakuormasta kentälle. Parin vuoden tauon jälkeen saadaan taas kaikki kahdeksan kenttää käyttöön vielä ennen lähestyviä heinäkuun lopun kansallisia kilpailuja. Tuttuun tapaan talkoolaisille on tarjolla virvokkeita ja...

Perjantaina 28.6. ITS:n nelosdivarin miesten joukkue avasi massakautensa voitolla. Mikkelistä Luuniemeen saapunut joukkue taipui iisalmelaisten käsittelyssä puhtaasti 3-0, kun ITS voitti molemmat kaksinpelit ja myös nelurin suoraan kahdessa erässä. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia otteluita.

Tenniskoulu

23.06.2019

6-13-vuotiaille tenniksen alkeista kiinnostuneille junioreille suunnattu tenniskoulu alkaa 1.7. Ryhmä kokoontuu maanantaisin heinäkuun ajan klo 11-12 Luuniemen tenniskeskuksella. Osallistumismaksu on 10 euroa/tunti, ja ilmoittautua voi joko sähköpostilla osoitteeseen selma.suikkanen@gmail.com tai puhelimella numeroon 045 234 1540. Toinen ryhmä...

Kevätkokous

28.05.2019

ITS:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään Luuniemen kioskilla 10.6. klo 19. Johtokuntaa pyydetään saapumaan jo klo 18.30. Tervetuloa paikalle kaikki asioista kiinnostuneet!

Viikonloppuna tennisseuran kesäkausi avataan kisojen merkeissä Luuniemellä. Kenttiä on kunnostettu viime viikkojen aikana, ja täydelliseen pelikuntoon niistä on saatu jo kolme. Alkavalla viikolla tavoitteena on vielä kahden muun kentän laitto, jolloin kisoja päästäisiin pelaamaan viidellä kentällä.

Talkoot

30.04.2019

Keskiviikkona 1.5. Luuniemellä laitetaan yhdessä kentät kuntoon kesäkautta varten. ITS tarjoaa talkoolaisille grillimakkaraa ja virvokkeita. Tervetuloa paikalle kera työhanskojen alkaen kello 10! Tämän paremminhan sitä vappua ei voisi juhliakaan!

Nelosdivarin lohko L:n ottelut on nyt pelattu. ITS saalisti neljästä ottelusta kaksi pistettä maximin ollessa 12. Näin ollen sijoitus on joko viimeinen tai viimeistä edellinen. Ainoan voiton koko talvena otti seuramme puheenjohtaja Esa "Lleyton" Lehtola, vamos!