AJANKOHTAISTA

Klikkaamalla otsikkoa pääset lukemaan koko jutun.

KINKKUTURNAUS

18.12.2020

Tänä vuonna turnaus pelataan tyhjille katsomoille seuraavan aikataulun mukaisesti:

Syyskokous

01.12.2020

Iisalmen tennisseuran sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 14.12. Keila- ja liikuntakeskus Liikkeellä. Kokous alkaa klo 18.30 (johtokunta paikalle jo 18.00j. Käsiteltäviä asioita ovat mm. osallistuminen hallin kentän pinnoitteen uusimiseen, veteraanitenniksen tukeminen ja jäsen- ja kausikorttimaksujen seuranta.

Lauantaina Luuniemen tennispyhätössä juhlittiin kesäkauden päättäjäisiä loistokkaissa tunnelmissa. Syksyn pimeänä iltana pelattava turnaus teki paluun melkein kymmenen vuoden jälkeen, ja sen on tarkoitus jäädä jälleen perinteiseksi kesän viimeiseksi tapahtumaksi. Ensi vuodeksi toivottiin rakennettavaksi sauna pukuhuoneiden yhteyteen.

VALOTURNAUS

03.09.2020

Kauan odotettu syksyn valoturnaus tekee paluun! 12.9. lauantaina klo 18 alkaen Luuniemellä pelataan valaistuilla ykkös- ja kakkoskentillä myöhään yöhön. Kyseessä on neluriturnaus ja samalla kesäkauden päättäjäistapahtuma. Parit arvotaan sovelletusti, joten peleistä tulee tiukkoja ja jännittäviä kaikille! Syysillan kylmyyttä pääsee pakoon...

Aloitteleville aikuispelaajille suunnattu alkeiskurssi järjestetään heinäkuun toisella viikolla (vko nro 28).