Klikkaamalla otsikkoa pääset lukemaan koko jutun.

Pelit aloitettiin klo 10 ja niitä jatkettiin kuuteen asti. Tänä vuonna voittaja ratkesi viimeisessä ottelussa, kun pelijärjestelmänä oli tuttuun tapaan kaikki–vastaan–kaikki ja pisteitä pelattiin 21:een viiden syötön sarjoissa. Ylivoimaiseen voittoon ylsivät Ari "Suide" Suikkanen ja Juha "Mäkki" Matilainen. Toiseksi pelasivat Aino Suikkanen ja...

Pelit pelataan 21 pisteeseen viiden syötön sarjoissa. Miehillä on vain yksi syöttö, kun nainen on vastaanottamassa.

SYYSKOKOUS

02.12.2021

Tennisseuran sääntömääräinen syyskokous pidetään 17.12. Liikkeen kahviossa klo 15.30. Johtokunta paikalla jo klo 15.00.

Kaksinpelien jälkeen tilanne oli siis RoVSille 2-1, joten neluria lähdettiin vain ja ainoastaan voittamaan Okon ja A-P:n voimin. Toiselle puolelle asettuivat Ollila ja Nurhonen.

Neljäs aloitteleville aikuispelaajille suunnattu alkeiskurssi pidetään Luuniemen tenniskeskuksella, ja ensimmäinen kokoontumiskerta on ma 19.7. klo 18-20, ja seuraavat kaksi kertaa sovitaan kurssilaisten kesken ensimmäisellä kerralla.

ITS:n edustusjoukkue kävi eilen keskiviikkona vieraspelireissulla Oulussa, jossa vastaan asettui nyt hieman tutumpia kasvoja sieltä vuosikymmenten takaa.