AJANKOHTAISTA

Klikkaamalla otsikkoa pääset lukemaan koko jutun.

Kokkolan joukkue matkasi vieraspeliinsä Iisalmeen, ja pelien oli määrä käynnistyä Luuniemessä klo 18. Onneksi ei kuitenkaan pallopurkkeja ehditty kentillä avaamaan, kun ennennäkemätön ukkoskuuro rysähti niemen päälle ja pakotti pelaajat ja katsojat ja Miminkin sisätiloihin suojaan vaakasuoralta vesisateelta. Alle kymmenessä minuutissa kentät olivat...

Kurssi kestää 3x2 h, ja osallistumismaksu on 80 €/pelaaja (sisältää valmennuksen, kenttämaksun, pallot ja tarvittaessa lainamailan vuokran).

Luuniemen tenniskeskus avaa ovensa tänä vuonna jo toukokuussa! Maanantaista 17.5. lähtien kentät ovat avoinna arkisin klo 16–20 tuttuun tapaan säävarauksella. Käytössä on toistaiseksi vain kaksi kenttää, joten varaathan pelivuorosi etukäteen kioskilta.
Kenttien huollon ollessa edelleen käynnissä kausikorttilaisten kenttäavain ei ole vielä käytössä,...

Kurssi kestää 3x2 h, ja osallistumismaksu on 80 €/pelaaja (sisältää valmennuksen, kenttämaksun, pallot ja tarvittaessa lainamailan vuokran).

Lasten ja nuorten tenniskoulut starttaavat tuttuun tapaan tänäkin kesänä. Tenniskoulu on tarkoitettu 6—15-vuotiaille tenniksestä innostuneille pelaajille, joiden aikaisempi pelikokemus voi olla mitä vain. Ilmoittautuminen alkaa huhtikuussa, ja ryhmäjaosta ilmoitetaan toukokuun lopussa.

28. toukokuuta vuonna 1961 Iisalmen tennisseura liittyi muiden suomalaisten hienojen tennisseurojen joukkoon, ja tänä vuonna tuosta tapahtumasta tulee kuluneeksi 60 vuotta. Harmillisesti vallitsevan maailmantilanteen takia seura ei ole suunnitellut mitään suuria juhlallisuuksia, mutta juhlamieltä pidetään varmasti yllä koko kesän ajan Luuniemellä...

KINKKUTURNAUS

18.12.2020

Tänä vuonna turnaus pelataan tyhjille katsomoille seuraavan aikataulun mukaisesti: