Vain valoturnauksen viimeinen (ja ratkaiseva) ottelu pelattiin kaatosateessa

13.09.2020

Lauantaina Luuniemen tennispyhätössä juhlittiin kesäkauden päättäjäisiä loistokkaissa tunnelmissa. Syksyn pimeänä iltana pelattava turnaus teki paluun melkein kymmenen vuoden jälkeen, ja sen on tarkoitus jäädä jälleen perinteiseksi kesän viimeiseksi tapahtumaksi. Ensi vuodeksi toivottiin rakennettavaksi sauna pukuhuoneiden yhteyteen.

Monesta aikaisemmasta kerrasta poiketen erillisiä lämmityslaitteita ei nyt hankittu, koska lämpötila pysytteli mukavasti kympin yläpuolella koko illan. Kioski tarjosi virvokkeita ja grillimakkaraa. Ajoittainen tihkusadekaan ei haitannut, sillä pallon näkyminen oli joka tapauksessa suhteellisen olematonta. Ainoastaan viimeinen ja sattumalta myös voittajan ratkaiseva ottelu pelattiin kaatosateessa. 

Turnaus pelattiin nelinpeleinä ja vaihtuvin parein. Voittajaksi itsensä taisteli Heikki ”Hile” Hiltunen, joka keräsi eniten geimejä itselleen. Epäilyttävästi hän toimi myös tulosten kirjanpitäjänä ja kaavioiden laatijana, mutta tarkistuslaskentoja suoritetaan parhaillaan.

Kiitos kaikille osallistuneille ja talkoolaisille hienosta illasta ja myös kaikille kesän pelaajille jälleen edellistä aktiivisemmasta kaudesta! Nähdään taas kesäkuussa Luuniemellä!


P.S. Kausikorttilaiset pelaavat syksyllä vielä niin pitkään kuin verkot ovat paikoillaan.                   P.P.S. Kuvagalleriassa tunnelmia turnauksesta.