Toukokuun kisojen raportti

01.06.2022
Luuniemen kentillä pelattiin viikonloppuna muutaman vuoden tauon jälkeen kesäkauden avajaisturnaus. Lauantain ja sunnuntain aikana mitellyt 54 ottelua kokosivat Iisalmeen pelaajia jälleen ympäri Suomen, ja ilahduttavasti myös ITS:n edustus kotikisoissa oli kiitettävää. Palkintopöydältä kotiin jäivät MC nelurista kulta- ja NC kaksarista hopeamitalit (hienoa Suide, Make ja Sepi!). Tennisässästä voikin sitten käydä vilkaisemassa, minne muut mitalit lähtivät (todennäköisesti Joensuuhun). 

Pelisäät olivat Iisalmen kisojen totuttuun tapaan varsin suotuisia (jos nyt ei muistella sunnuntain finaalit pariksi tunniksi keskeyttänyttä rankkasadetta), ja kisojen viimeinenkin ottelu saatiin käyntiin vain päivä myöhässä (MD:n kartelaisten finaali pelattiin maanantaina Joensuussa). Kaikki pääsivät peleistä pois ajoissa näkemään Leijonien finaalin tai vähintäänkin ehtivät sitten suihkulähteisiin uimaan. 

Taso kentillä oli tietenkin päätä huimaava kuten oli myös yleisössä esiintyneiden koirakaverien kavalkadi vallan ihastuttava. Erityisesti yleisö nautti ITS:n vanhojen karjujen yllättävän lupaavista neluriotteista, Sepin ja Esan dramaattisesta kaksinpelistä, nuorten pelaajien mallikkaista peliotteista sekä Sakun ensimmäisestä kansallisen tason otteluvoitosta. Myös Korkiakoskien isä-poika-pari jätti huimia odotuksia tulevasta. 

Kiitos siis jälleen kaikille pelaajille, kannustajille, kenttien kuivaamisessa auttaneille ja somepäivityksistä tykänneille loistavista kisoista! Pelataan jälleen heinäkuun lopulla 😎!

P. S. Kuvagalleriassa taas kuvia palkituista.