TENNISKOULUT 2022 KESÄLLÄ

04.04.2022
Tenniksestä kiinnostuneiden lasten ja nuorten treeniryhmät pyörähtävät jälleen käyntiin kesäkuun toisella viikolla (vk 23), ja ilmoittautuminen avautuu nyt ja päättyy 29.5.


Suositut tenniskoulut perehdyttävät lajiin hauskojen pelejen ja harjoitusten avulla Luuniemen tenniskeskuksella. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 5-17-vuotiaat pelaajat. Pelikokemusta ei tarvitse olla vielä karttunut, vaan ryhmät jaetaan pelitason ja iän perusteella sopiviksi. Myöskään omaa mailaa ei ole pakko löytyä kotoa, sillä lainamailan vuokra sisältyy koulumaksuun.

Ryhmät kokoontuvat kahdesti viikossa kesäkuun ajan aina tunniksi kerrallaan. Kaikkiaan tunteja kertyy jokaiselle ryhmälle 8, ja kurssin kokonaishinta on 80 euroa. Se maksetaan ensimmäisen tunnin yhteydessä tenniskeskuksen kioskille. 


Sadesäällä siirrämme tunnin toiselle päivälle.

Ilmoita lapsesi mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@iisalmentennisseura.fi ja otsikoi viestisi TENNISKOULU 2022. Kerro viestissäsi lapsesi nimi, ikä, aikaisempi tenniskokemus ja huoltajan nimi sekä puhelinnumero. 
Huom! Mainitse myös niistä ajoista, jolloin tunti ei sovi esim. päällekkäisten menojen takia, sekä mahdollisesti tenniskoulutuntien ajalle sijoittuvista reissuista/muista tiedossa olevista poissaoloista. Ryhmäaikataulut pyritään muodostamaan näiden ilmoitusten mukaan niin, että kaikki pääsisivät tunneilleen. Tarvittaessa ilmoittautumisajan päättymiseen (29.5.) mennessä mainitut tenniskoulupoissaolotunnit vähennetään kurssimaksusta.

Tervetuloa mukaan pelaamaan! 

T. ITS:n juniorivalmentajat :)