ITS:n vuoden 2019 ensimmäiset sarjatennisottelut

13.01.2019

ITS:n edustusjoukkue kävi 12.-13.1.2019 retkellä Raahessa ja Oulussa (RVS Raahe ja KemTen Kempele).

Älyttömän nopea alusta oli Raahessa ITS:n edustukselle liikaa - RVS nuiji ITS:n kotonaan 3-0 -luvuin.

Edes Jampan "äärettömän kova ykkönen" ei autttanut Lehtola/Huttunen -paria saamaan voittoa Esan rystypalautuksen takkuillessa koko ottelun ajan vasuri Ervastin syöttäessä.

Tulokset:

Mika Kananen (RVS) - Mikko Lappeteläinen (ITS) 6-2, 6-3

Sami Ervasti - Antti Sarvela 6-4, 7-6

Kananen/Ervasti - Esa Lehtola/Jan-Erik Huttunen 6-1, 7-6

Oulussa Nallisportissa sujui jo paremmin, kun Esa onnistui voittamaan oman kaksarinsa ja Jamppa ja Antti taistelivat voiton nelurista. Molempia otteluita jännitettiin kolmen erän verran.

Tulokset:

Jaakko Kivelä (KemTen) - Mikko Lappeteläinen (ITS) 6-1, 6-2

Oskari Honkavaara (KemTen) - Esa Lehtola (ITS) 3-6, 6-1, 4-10

Kivelä/Honkavaara (KemTen) - Jan-Erik Huttunen/Antti Sarvela (ITS) 6-3, 4-6, 9-11

ITS vei nelurin voiton lopulta toisessa erässä parantuneiden syöttöjen, "Itikan isännän" taiturimaisten volley-suoritusten ja loistavan joukkuehengen ansiosta.