Sarjapelikaudelle mainio lopetus

01.08.2021
ITS pelasi tänään RoVSin joukkuetta vastaan 2-2-tasurin, mikä tarkoittaa sitä, että iisalmelaiset saalistivat ensimmäiset voittonsa kakkosdivarista! Harmi vain, että vauhtiin päässeen joukkueemme kesän pelit olivat samalla nyt tässä. Tätä harmittelivat myös pelaajat itse dramaattisen nelinpelivoiton jälkeisessä huumassa.

Okko kärsi tällä kertaa tappion tuttua vastustajaansa Aleksi Ollilaa vastaan lukemin 6-4, 7-5. Kakkospelaaja A-P puolestaan hävisi oman kaksarinsa Jussi Partasta vastaan 6-2, 6-1, mutta vanhojen karjujen edustaja Make sen sijaan veti taistossaan Pekka Nurhosta vastaan pidemmän korren voittamalla ottelun 6-3, 6-3.

Kaksinpelien jälkeen tilanne oli siis RoVSille 2-1, joten neluria lähdettiin vain ja ainoastaan voittamaan Okon ja A-P:n voimin. Toiselle puolelle asettuivat Ollila ja Nurhonen.

Ensimmäinen erä sai yleisön poistumaan paikalta, sillä se meni vieraille melko helposti 6-3.

Toinenkin erä karkasi rovaniemeläisille jopa tilanteeseen 5-2, ja no ad -tilanteen tuoma matsipallo lähetti kentänhoitajat jo sulkemaan paikkoja. Mutta sitten A-P mursi kipsaantuneen lentolyöntinsä ja alkoi tapahtua. Ottelupallo pelastettiin, ja ITS nousi tilanteeseen 5-5 ja siitä vielä ohi erävoittoon 7-5. Tässä vaiheessa yleisökin löysi takaisin paikalle.

Jatkettiin siis hyvin shokinomaisissa tunnelmissa kolmanteen erään ja super tie-breakiin. Sitä edettiin hyvin tasaisesti aina tilanteeseen 7-7 asti, kunnes ITS otti minibreikin ja A-P:n rautaiset syötöt ja Okon salamannopeat refleksit ja jalat sinetöivät kotijoukkueen nelurivoiton lukemin 3-6, 7-5, 10-7.

Kerrassaan mahtava päätös tälle kesän sarjakaudelle! Ja koska RoVSin toinen joukkue vetäytyi sarjasta jo alussa, voi hyvinkin olla, että ITS säilyttää sarjapaikkansa ja jatkaa kakkosdivarissa pelotteluaan myös ensi kesänä.

Kiitos RoVS ja muut joukkueet kesän 2021 hyvistä peleistä! Tässä vielä pari its:läisiltä kuultua kommenttia tältä päivältä:

"Kävikö tässä joku ufo vaihtamassa minut toiseen vai?" -A-P toisen erän lopussa.

"Todistettiin, että kuulutaan tähän sarjaan." -Okko päivän päätteeksi.