UUTISET

Klikkaamalla otsikkoa pääset lukemaan koko jutun.

Viikonloppuna tennisseuran kesäkausi avataan kisojen merkeissä Luuniemellä. Kenttiä on kunnostettu viime viikkojen aikana, ja täydelliseen pelikuntoon niistä on saatu jo kolme. Alkavalla viikolla tavoitteena on vielä kahden muun kentän laitto, jolloin kisoja päästäisiin pelaamaan viidellä kentällä.

Talkoot

30.04.2019

Keskiviikkona 1.5. Luuniemellä laitetaan yhdessä kentät kuntoon kesäkautta varten. ITS tarjoaa talkoolaisille grillimakkaraa ja virvokkeita. Tervetuloa paikalle kera työhanskojen alkaen kello 10! Tämän paremminhan sitä vappua ei voisi juhliakaan!

Nelosdivarin lohko L:n ottelut on nyt pelattu. ITS saalisti neljästä ottelusta kaksi pistettä maximin ollessa 12. Näin ollen sijoitus on joko viimeinen tai viimeistä edellinen. Ainoan voiton koko talvena otti seuramme puheenjohtaja Esa "Lleyton" Lehtola, vamos!

Lauantaina 19.1.2018 ITS:n edustusjoukkue hävisi kotonaan Karihaaran verkkopalloseuralle 0-3.